perjantaina

Jimmy Jimmy!

H&M julkaisi tänään Youtubessa uuden ennakkokatselmuksen uusimman yhteistyökumppaninsa mallistoon. Jimmy Choo on herätellyt monet "ei-niin-h&m-fanit" ja liikkeet täyttyvät varmasti lauantaina 14.11.

Mallisto ei järkyttävää hysteriaa (ainakaan vielä) herätä. Odottaako joku hartaasti luomuksien saapumista? Malliston suosikkeja ja mielipiteitä kehiin ja heti!




Lisätietoa täältä

4 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Suoraan sanottuna olen ehkä pikkuisen pettynyt niihin asusteisiin ja vaatteisiin, joita olen mallistosta nähnyt, mutta pakkohan se on mennä "vähän hypistelemään" :)

P/NAM kirjoitti...

Moikka Katariina!

Totta, mallisto ei ainakaan näiden ennakkotietojen perusteella sytytä. Jospa sieltä jotain ylläreitä löytyy, kun pääsee kunnolla näkemään. Ensimmäisen "ryysispäivän" voi kuitenkin huoletta jättää väliin (tai ainakin ensimmäiset tunnit) :)

satu kirjoitti...

minua ei henk.koht ole myöskään sytyttänyt kummemmin nuo jimmy choon kengät yms. liian korkeita, liian erilaisia minulle. tai sitten en vain ymmärrä hyvän päälle... :D

P/NAM kirjoitti...

Satu:

Niinpä, onhan ne erikoisia ja korot hurjia! Minulla kenkien käyttökerrat jäisi niin minimiin, että mieluummin panostan rahat johokin muuhun:)