tiistaina

Kaksoset?


En varmasti ole ainoa, joka on hämmentynyt näistä uusista hiustuotesarjoista. Kampaamotuotteiden tasoisiksi mainostetut TRESemmét sekä Schwarzkopfin Syossit ovat pakkauksiltaan ihan samanlaisia.




Blogeissakin suuren mainoskampanjan tehnyt TRESemmé on hieman tutumpi (ja muistaakseni hieman aiemmin lanseerattu Suomessa), joten sitä automaattisesti ajattelee että Syoss on kopioinut pakkauksen. Mitenkähän asian laita on oikeasti, tietääkö joku?

Ainoa kosketus näihin suuria lupaaviin aineisiin on TRESemmén pienet näytteet, joista ei yhden kokeilukerran perusteella voi sanoa yhtään mitään. Blogeissa nähdyistä arvioistakaan huolimatta en ole osannut muodostaa mielipidettä.

Pientä epäilystä nämä ns. kampaamotuotteet herättävät. Miten litrahinnaltaan samoissa euromäärissä pyörivät "normishampoot" voivat muka olla niin laaduttomia näihin verrattuna? Pitääkin käydä tutustumassa ainesosaluetteloihin kaupassa.

Sen tiedän, ettei aitoa kookosöljyä voita mikään. Hiustenhoidon numero ykkönen!
Tähän asiaan palataan vielä.

4 kommenttia:

idaelisa kirjoitti...

Mä kokeilin TRESsemmén shampoota ja hoitoainetta juuri tän näytepakkauksen verran.. Ei kyllä tullut mitään vau -fiilistä, vaan mun mielestä saman asian ajaa ihan normaali markkettishampoo.. Ehkä mun mielipiteeseen vaikuttaa sekin, että toisella pesukerralla kyseisellä aineella mun hiuksistä tuli ihan lirut ja vaikeet käsitellä, kun en sitten pesun jälkeen lisännyt mitään muotoilutuotetta ennen kuivaamista.

P/NAM kirjoitti...

Elissa: Kiitos arviosta :) Mulle tuli ihan samat fiilikset noista. Jotenkin tuntuu et aika pitkälti noita myydään pelkällä mielikuvalla "kampaamotuotteina". Noo, onneksi on vapaus valita :)

Suki kirjoitti...

Täälläkin testattiin TRESemmen näytepussi ja pah mitä roskaa. Yleensä kun hiukset pesee kampaamotuotteilla, pysyy ne puhtaina 2-3 päivää. Tuon jälkeen piti jo seuraavana iltana pestä, kun vissiin likaa enemmän kun puhdistaa. kiukuttaa tuollaset sippituotteet.

P/NAM kirjoitti...

Suki: Joo, kyllä tää alkaa nyt kuullostaa pikku huijaukselta koko homma :)