keskiviikkona

Liikaa tavaraa


Tällä hetkellä tuntuu, että omistan liikaa tavaroita ja vaatteita, joita en oikeasti edes tarvitse.
Kaikki turha alkaa ihan ahdistaa. Siispä tehosiivous käyntiin ja kaikki vähänkin epämiellyttävä suorilla kirpputorille.
Vaatteiden kohdalla pidän sääntönä, että jos käyttöä ei ole ollut vuoteen, se saa lähteä myyntipöytään.
Tavaroiden lajittelu onkin jo vaikeampaa. Mistä tiedän etten tarvitse näitä kamoja parin vuoden päästä? Aionko sitten ostaa nämä takaisin, uusina versioina? Arvokkaiden vanhojen tavaroiden kohdalla päätös on selvä, niistä ei uskalla luopua.

Sama pätee ostamiseen. Harkittu kuluttaminen kunniaan! Seuraava kulutuspiikki on joulun myötä lähellä, mutta tällä kertaa aion ostaa lahjaksi vain oikeasti tarpeellista. Täytyykin aloittaa lahjapohdinnat saman tien ja kirjoitella ideoita ylös myöhemmin. Ruokalahjat ja lahjakortit ovat aina hyviä vaihtoehtoja. Tavaroiden ostamisen sijasta voisin hankkia vaikkapa hierontalahjakortteja tai kylpylälippuja.

Kirpparilta ostetusta lampusta en aio luopua. Ikinä.
(onneksi varjostimia voi vaihtaa)


Ja vielä hieman kirppareista. On ollut ikävää huomata kuinka paljon itsepalvelukirppikseltä varastetaan. Pöydältä on hävinnyt niin parin euron neuleita kuin seitsemän euron nahkalaukkukin. On se kumma jos ei pysty paria euroa hyväkuntoisesta neuleesta maksamaan, vaan otetaan riski ja varastetaan se. No, onneksi taloudelliset menetykset eivät ole olleet huimia, mutta silti se vaan vähän ärsyttää. Pääasia kuitenkin, että turhista asioista pääsee eroon. Mitä nopeammin, sitä parempi :)

Ei kommentteja: